Vredi za tebe

Vredi za tebe
Najvažnija vrednost u Nobelu su naši ljudi. Mi cenimo zadovoljstvo zaposlenih i verujemo u važnost podrške zaposlenima da učestvuju u svim poslovnim aktivnostima.

U kompaniji Nobel, korist iskustva i bogatstva koje nose kulturne, socijalne, polne, i generacijske razlike naših zaposlenih je prihvaćena kao deo korporativne kulture,

Nastojimo da budemo najcenjeniji i najbolji poslodavac u industriji, da otkrijemo, poboljšamo, i zadržimo najbolje talente i postignemo naše poslovne ciljeve kako bi obezbedili najviši nivo podrške i ponudili dobru priliku za karijeru našim zaposlenima.

Svim zaposlenima pristupamo bez diskriminacija po osnovu religije, jezika, rase, pola ili nacionalnosti.

Cilj nam je da Nobel bude posmatran kao najbolje mesto za posao kako od strane svojih zaposlenih tako i u očima potencijalnih kandidata.

Kroz naš rad kao poslodavca koji je brend, definisali smo vrednosti za zaposlene kao “Vredi za vas”, što je u skladu sa našim korporativnim motoom “Vredi za zdravlje”.

“U pouzdanom i iskrenom okruženju vredi raditi uz ohrabrenja kroz saranju!”

Vredi upravljati naukom sa ambicijom i urezati trag za budućnost sa fleksibilnim i inovativnim pristupom! Vredi razvijati talente! Na ovom putu koji smo postavili govoreći da vredi za zdravlje. Vrednost predstavlja oko 3000 zaposlenih u Nobelu u 20 zemalja!

Vredi za vas!