Vredi raditi u kompaniji Nobel

Vredi raditi u kompaniji Nobel
U kompaniji Nobel sprovodimo koncept „Vredi za vas“ sa grupama zaposlenih koje rade na poboljšanju različitih aspekata kulture preduzeća, uključujući; „Život“ za radno okruženje i praksu zadovoljstva zaposlenih, „Karijera“ za ljudske resurse i planove karijere, „Razvoj“ za praksu u obrazovanju i razvoju i „Kampus“ za saradnju univerziteta i studenata.

Život u Nobel-u

Cilj nam je da Nobel postane najbolje mesto za rad i za Nobelove zaposlene i za potencijalne kandidate. Svoje akcione planove provodimo na osnovu rezultata anketa i studija fokus grupa koji osvetljavaju fizička, mentalna i emotivna iskustva Nobelovih zaposlenih.

Sprovodimo mnoge praktične aktivnosti kako bismo podelili naša svakodnevna pozitivna iskustva, povećali komunikaciju / interakciju između jedinica i obezbedili učešće i razvoj zaposlenih. Trenutna iznenađenja: #Slobodniponedeljaksindrom, fleksibilno radno vreme, doručak sa generalnim menadžerom, sastanci otvorenih vrata, Nobelove nagrade, Dan Nobelove dece, društveni događaji (turnir u kuglanju, dobrodošli na letnju zabavu), projekti društvene odgovornosti.

Karijera u Nobel-u

Svakog zaposlenog u Nobel-u smatramo talentom i verujemo u važnost dobrog tima. Stoga su nam glavni prioriteti postavljanje pravih kandidata na pravi posao, upravljanje performansama u procesu razvoja talenata, razvijanje Nobelovih liderskih kompetencija, pružanje različitih mogućnosti karijere kampanjom „Moj put karijere“ i održavanje dugoročne saradnje sa svim Nobelovim zaposlenima.

Sa programom stažiranja Career Recipe Internship Program, mi u Nobelu pripremamo za budućnost mlade, ambiciozne talente koji imaju inovativnu perspektivu sa sposobnošću da dodaju vrednost budućnosti i naprave razliku.

Razvoj u Nobel-u

Podržavamo kontinuirani razvoj i stvaramo motivišuće radno okruženje. Svojim sistemom upravljanja performansama ocenjujemo rad zaposlenih na fer, sistematičan i merljiv način kako bismo obezbedili da oni postižu pojedinačne ciljeve utvrđene u skladu sa ciljevima kompanije i pruže podršku oblastima otvorenim za razvoj.

Sprovodimo holističku perspektivu našeg razvoja kroz treninge zasnovane na kompetencijama, tehničkim i fokus grupama. S fokusom na naše razvojne i inovativne pristupe, mentalitet tima koji pruža podrška znači da smo zaista zajedno u ovom poduhvatu.

Nobel Campus

Pomoću programa Nobel Campus delimo svoje iskustvo u farmaceutskoj industriji više od pola veka sa studentima univerziteta kroz naše posete kampusima i oblikujemo ih u praksi kojom mogu da dodaju vrednost na njihovom putu u karijeri.

Svoje proizvodne pogone predstavljamo kroz posete fabrikama organizovanim za studente i pružamo produktivne i prijatne sastanke kreirajući okruženja razgovora jedan na jedan sa našim menadžerima