Nobel Ilac Istraživanje i razvoj

Nobel Ilac Istraživanje i razvoj
Nobel Ilac posluje sa ciljem razvoja efikasnih, sigurnih, inovativnih i pristupačnih proizvoda prilagođenih pacijentima, koji omogućavaju pacijentima da žive zdravije i kvalitetnije u celom svetu, i obezbeđuju ove proizvode za zdravlje ljudi.

Sa više od pola veka istorije i stručnim kadrovima koji imaju visok stepen znanja, kompanija Nobel Ilac bila je snažna kultura istraživanja i razvoja od dana kada je osnovana i održava svoje istraživačke i razvojne aktivnosti na 3 različite lokacije sa svojim laboratorijama koja su prava remek dela:

  • Duzce Pharmaceutical centar za istraživanje i razvoj
  • Marmara Teknokent (MARTEK) Biotechnology centar za istraživanje i razvoj
  • Ulkar Kimya centar za istraživanje i razvoj

Strategija istraživanja i razvoja kompanije Nobel Ilac zasniva se na razvoju inovativnih proizvoda poslovanjem u skladu sa strategijama organizacije. 95% portfolija proizvoda Nobel Ilac i svih formulacija lekova odobrenih u 39 zemalja rezultat su studija sprovedenih u sopstvenom istraživačko-razvojnom centru.

Istraživanja i razvoj sprovode se u okviru nacionalnih i međunarodnih propisa i smernica u skladu sa odredbama dobre proizvođačke prakse (GMP) i dobre laboratorijske prakse (GLP) koje je utvrdila Svetska zdravstvena organizacija.